Od eksplozije u stambenoj zgradi u Madridu poginule četiri osobe

Izvor: Beta, 20.Jan.2021, 18:20

Od eksplozije u stambenoj zgradi u Madridu poginule četiri osobe

Eksplozija gasa je danas razorila stambenu zgradu u centru Madrida, usmrtivši četiri osobe i raznevši fasadu.Gradonačelnik Madrida Hose Luis Martines Almeida rekao je da je prema preliminarnoj proceni uzrok eksplozije curenje gasa, piše madridski El Pais."Vatrogasci proveravaju da li je došlo do oštećenja zida koji deli zgradu koja je eksplodirala i starački dom. Delovi zgrade pali su u dvorište obližnje škole", rekao je gradonačelnik i dodao da je tom prilikom lako povredjeno najmanje jedno dete.Najmanje 11 osoba je u stambenoj zgradi je povređeno usled  eksplozije  koja je izazvala rušenje.Zgrada koja je eksplodirala trenutno gori iznutra, ali su vatrogasci procenili da nije bezbedno da udju i ugase požar, dodao je Martines Almeida.Portparol staračkog doma Los Nogales La Paloma rekao je ranije da niko od štićenika i zaposlenih nije povredjen.On je dodao da su svi korisnici doma evakuisani u obližnji hotel.Četiri sprata zgrade u ulici Toledo uništena su u eksploziji.Policija i vatrogasci su na terenu, a pripadnici hitne pomoći ukazuju pomoć ljudima na ulici.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE GRADONAČELNIK MADRIDA: Poznat uzrok jezive eksplozije, stradale najmanje dve osobe (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021

Gradonačelnik Madrida, koji je obišao mesto eksplozije, rekao je za lokalnu televiziju Telemadrid da ne može da potvrdi koliko je ljudi povređeno...Najmanje dve osobe su stradale u današnjoj eksploziji, koja je dovela do delimičnog urušavanja zgrade u centru Madrida i izazvala požar u njoj, izjavio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U EKSPLOZIJI U MADRIDU STRADALI SVEŠTENICI: Srušena zgrada bila u vlasništvu crkve! Poginulo troje, povređeno osmoro (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Jan.2021

Najmanje tri osobe su poginule, a osam je povređeno, od kojih jedna teže, u snažnoj eksploziji koja je dovela do delimičnog urušavanja zgrade u centru Madrida i izazvala požar u njoj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.