Smršala je 380 kilograma i ne vraća se na staro

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smršala je 380 kilograma i ne vraća se na staro

Majra Rosales (34) je za pet godina uspjela da sa kilaže od 470 dođe do 90 kilograma.

Poslije velike pobjede nije se vratila na staro.

Ono što je u Majrinoj transformaciji bilo najvažnije bilo je suđenje 2011. godine, na kojem se oslobodila optužbi da je "grotesknim tijelom nagnječila i ubila dvogodišnjeg rođaka Elisea", prenosi Blic.

Njena sestra, Edvardova majka, priznala je da zlostavljala dijete i izdržava  petnaestogodišnju zatvorsku kaznu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Strašan događaj desio se 2008. godine, kad je Majra i dospjela u žižu svjetske javnosti.

"Ja sam sebe otpisala, pa sam želela da pomognem sestri. Zato sam priznala zločin iako sam znala da nisam kriva. Znala sam da moja sestra zlostavlja dijete, drala se na njega, tukla ga je.Sud je ipak bio na strani pravde", ispričala je ona.

Njen život je bio ispunjen tugom i bespomoćnošću.

"Mislila sam da umirem. Sve prije ovoga nije bio život i ja tek sada otkrivam neke stvari. Učim da se krećem, da radim neke obične stvari kao što odlazak u prodavnicu. Navikavam se na svoje novo tijelo. Sada mnogu razne stvari- priča Majra koja je postigla neviđeni uspjeh u mršavljenju zahvaljujući brojnim operacijama, treninzima, promjenom režima i shrane, ali i napornim psihološkim seansama", pričala je Majra.

Njena radikalna transformacija dala je sjajne rezultate i Majra ne posustaje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.