Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2016, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smjene u srpskoj policiji, razlog Savamala?

Beograd - Načelnik Uprave kriminalističke policije u Beogradu Dragan Kecman smijenjen je s te pozicije, a prema nezvaničnim saznanjima B92, razlog je slučaj "Savamala".

Njega će na mestu prvog čovjeka UKP zamijeniti Ratko Kostić iz beogradske policije, sazanje B92.

Kecman je na toj funkciji od početka 2015. godine, kada ga je ministar policije Nebojša Stefanović predstavio kao čovjeka koji će "doprinijeti ubrzanju istraga".

Kako saznaje B92, smjene >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u policiji neće stati samo na Kecmanu, već će ih biti još.

B92 podsjeća da u izvještaju zaštitnika građana Saše Jankovića navodi se da policija nije reagovala na pozive građana zbog rušenja u Savamali i ljudi u fantomkama, kao i da je takva naredba stigla iz "vrha policije".

Mandatar Aleksandar Vučić je kao odgovorne za ovaj slučaj označio ljude iz "vrha beogradske vlasti", a kada je postavljeno pitanje o policiji, rekao je da "neće dati da se vodi hajka protiv ministra Nebojše Stefanovića".

Nedeljnik NIN je Stefanovića u novom broju označio kao "glavnog fantoma", a ministar je naveo da će tužiti taj list.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Smjene u srpskoj policiji, razlog Savamala?

Izvor: Cafe.ba, 16.Jun.2016

Beograd - Načelnik Uprave kriminalističke policije u Beogradu Dragan Kecman smijenjen je s te pozicije, a prema nezvaničnim saznanjima B92, razlog je slučaj Savamala.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.