Smenjena direktorka Opšte bolnice u Loznici zbog smrti dečaka Radenka Nikodinovića

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjena direktorka Opšte bolnice u Loznici zbog smrti dečaka Radenka Nikodinovića

Nakon što je inspekcija utvrdila da su napravljeni brojni propusti, zbog smrti osmogodišnjeg dečaka Radenka Nikodinovića, smenjena je direktorka Opšte bolnice u Loznici, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

On je naveo da je u slučaju smrti dečaka inspekcija Ministarstva zdravlja utvrdila da nije postojao nijedan papir na osnovu čega bi moglo da se utvrdi kako je dečaku dijagnostifikovana povreda.

Lončar je najavio da će u narednom periodu biti preduzete >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mere kako ne bi bilo moguće sakrivati greške lekara, odnosno mere koje će preduprediti da kolege štite jedni drugi, objavio je N1.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smenjena direktorka bolnice u Loznici zbog smrti malog Radenka

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2016

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je zbog smrti osmogodišnjeg dečaka Radenko Nikodinović smenjena direktorka Opšte bolnice u Loznici nakon što je inspekcija utvrdila da su napravljeni brojni propusti LOZNICA - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je...

Nastavak na Večernje novosti...

Lončar: Smena direktora i načelnika hirurgije lozničke bolnice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Okt.2016

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je naložio smenu direktora lozničke bolnice i načelnika hirurgije, jer su rezultati nadzora pokazali da je bilo propusta u lečenju dečaka koji je preminuo nakon preloma ruke. "Pogledao sam rezultate i oni nisu dobri. Nije ispoštovano ono što je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.