Smenjen direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine

Pokrajinska vlada smenila je danas direktore nekoliko pokrajinskih institucija među kojima je i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Nebojša Malenković.

Kako se navodi u saopštenju nakon sednice pokrajinske Vlade, razrešeni su dosadašnji i imenovani novi direktori u pokrajinskim institucijama: Direkciji za robne rezerve, Upravi za kapitalna ulaganja, Turističkoj organizaciji Vojvodine.

Za direktora Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine postavljen je Nedeljko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Kovačević koji je bio na funkciji direktora Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova.

Rođen je 6.08.1970. godine u Beogradu. Osnovnu školu je završio u Novoj Pazovi, srednju ekonomsku u Staroj Pazovi, a Ekonomski fakultet u Beogradu.

Sredstva za Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici

Pokrajinska vlada donela je I rešenja o izdvajanju finansijskih sredstava u visini od 6,4 miliona dinara, sa tekuće budzetske rezerve, radi hitne popravke angio-sale na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.