Izvor: RTS, 28.Feb.2021, 06:59

Smena sunca i oblaka, temperatura do 13 stepeni

U Srbiji drugog dana vikenda smenjivaće se oblaci i sunce. Samo će na istoku zemlje biti pretežno vedro. Na planinama će povremeno duvati jak severac, a u jutarnjim satima moguće je i provejavanje snega. Jutarnja temperatura od -1 do 4, dnevna od 9 do 13 stepeni.
U Srbiji danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, na istoku pretežno sunčano.

U planinskim predelima jugozapadne Srbije tokom jutra oblačno, ponegde uz mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << provejavanja slabog snega.
Duvaće slab i umeren vetar, na planinama povremeno jak, severozapadni.
Najniža temperatura od -1 do 4, a najviša od 9 do 13 stepeni.
U Beogradu promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i temperaturom oko 11 stepeni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SMENA OBLAKA I SUNCA DRUGOG DANA VIKENDA: Ponegde će provejavati i sneg!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021

U Srbiji će se smenjivati oblaci i sunce, u jutarnjim satima moguće provejavanje snega..U Srbiji drugog dana vikenda smenjivaće se oblaci i sunce. Samo će na istoku zemlje biti pretežno vedro. Na planinama će povremeno duvati jak severac, a u jutarnjim satima moguće je i provejavanje snega. Jutarnja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.