Smehom uvek ublažimo tugu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smehom uvek ublažimo tugu

Nedavno je u Cirihu izvedena pozorišna predstava "Hor bečkih dečaka", a pred brojnim ljubiteljima pozorišta našli su se glumci iz Beograda, Predrag Ejdus, Irfan Mensur i Boda Ninković. Oni su izvanredno odigrali komediju u kojoj je reč o našim ljudima na radu u inostranstvu, gde se vidi naš mentalitet, smisao za humor i u teškim situacijama nagon za preživljavanje.

Publika je na kraju velikim aplauzom nagradila glumce, koji su kasnije, posle večere, izveli još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << program. Naime, Predrag Ejdus je govorio tekst akademika Ljubomira Simovića, a Boda Ninković i Irfan Mensur prigodni kolažni program.

U publici je bila i dr Sandra Nikolić, stomatolog iz Uitikona.

- Oduševljena sam predstavom, humorom, ali i dozom sete i tragedije ljudi koji u starijim godinama traže sreću u inostranstvu.

Ursula Prica, rođena Švajcarkinja iz Vintertura, odlično govori naš jezik i sa suprugom Pantaleonom stalni je posetilac ovakvih događaja.

- Uživala sam u predstavi, puno je bilo smeha, a glumci su bili izvanredni.

Dr Milorad Pribaković, predsednik Udruženja lekara i stomatologa je zahvalio glumcima i svim posetiocima na lepom višesatnom druženju uz želju da se to ponovi i 3. novembra 2018. kada je rezervisan termin za novi susret.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.