Smederevski DSS: Avramovćeva se obračunava siledžijski politički sa neistomišljenicima

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevski DSS: Avramovćeva se obračunava siledžijski politički sa neistomišljenicima

Smederevski odbor Demokratske stranke Srbije (DSS) optužio je gradonačelnicu Jasnu Avramović da se "siledžijski politički obračunava sa neistomišljenicima" i ocenio da se taj progon ogleda i u zahtevu upućenom stranci da se iseli iz protorija u kojima se nalazi duže od 10 godina.

"Teško je ne povezati iseljavanje sa zahtevom Odborničke gupre DSS da se preimenuje u 'Vratimo dostojanstvo Smederevu – nećemo gradonačelnika osuđenog za primanje mita', a koji je odbijen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i zabranjen da se pominje na sedici", izjavio je šef odborničke grupe Saša Radosavljević.

Gradska uprava je na reagovanje GO DSS-a odgovorila da prostor u Nemanjinoj mora da se oslobodi zbog potreba reorganizacije rada lokalne administracije.

Načelnica gradske uprave Milijana Novaković rekla je da je pre tri meseca Direkcija obavestila GO DSS da je zgrada u Nemanjinoj postala svojina grada i dala rok za iseljenje.

Pre tri dana rok za iseljenje produžen je do danas u 15 sati, ali u DSS-u nisu još ništa uradili, dodala je Novakovićeva i navela da će iz Nemanjine biti iseljeni i GO Nove Srbije i Odbojkaški klub.

"Pokušaj iseljenja političke stranke iz prostorija u kojima je provela više od 10 godina, a koja je imala i predsednika države, premijera, predsednika Skupštine i predsednika opštine, na ovakav siledžijski način, govori, u stvari, da u Smederevu i dalje vlast vodi grupa građana 'Pokret za Smederevo - Jasna Avramović', kojoj su

ovakve metode delovanja bliske", navedeno je u saopštenju.

DSS je, zbog toga pozvao SNS da se u ime "korektne saradnje i stranačkog suživota" usprotivi nekorektnom ponašanju svog trenutnog funkcionera.

"Za civilizovan dogovor DSS je uvek spreman ali neće da ćuti o katastrofalnom delovanju vlasti pod vođstvom Jasne Avramović i da se sa takvom vlašću pogađa", navedeno je u saopštenju GO Demokratske stranke Srbije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.