Smederevska policija presekla kanal krijumčarenja droge

Izvor: Press, 03.Jun.2014, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevska policija presekla kanal krijumčarenja droge

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapšeni su P. G. (35) i Ž. B. (36) iz Smedereva i DŽ. S. (34) iz Crne Gore, a zaplenjeno je 20 paketa sa oko deset kilograma skanka.

Osumnjičenima je, po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, određena mera policijskog zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni P. G. i DŽ. S. terete >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se da su drogu nabavili u Tuzima, u Crnoj Gori i doneli je u Smederevo, gde su je predali Ž.B. radi dalje preprodaje.

Njega su policijski službenici zaustavili na obilaznici oko Smedereva, gde je, prilikom zaustavljanja, pokušao da drogu izbaci iz automobila.

Ubrzo su uhapšeni i P. G. i DŽ. S. i sva trojica će u zakonskom roku biti dovedeni Višem tužiocu u Smederevu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 10 kilograma skanka u Smederevu

Izvor: RTS, 03.Jun.2014

Smederevska policija uhapsila je tri osobe, kod kojih je pronašla 20 paketa sa oko 10 kilograma skanka...Uhapšeni su P. G. (35) i Ž. B. (36) iz Smedereva i Dž. S. (34) iz Crne Gore, zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu, prenosi Fonet...Osumnjičenima je, po odobrenju Višeg javnog tužilaštva...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.