Smederevo: Pretukao čoveka bilijarskim štapom

Izvor: B92, 01.Apr.2023, 15:37

Smederevo: Pretukao čoveka bilijarskim štapom

Sud u Smederevu je odredio pritvor S.N. (29) zbog sumnje da je prebio osobu rukama, a onda stolicom i bilijarskim štapom u ugostiteljskom objektu u Mihajlovcu.

Na saslušanju pred tužiocem, osumnjičeni se branio da je tom prilikom bio napadnut i da je samo odbijao napad koji je bio usmeren ka njemu, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Pritvor mu je određen zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke i oštećenog.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje.

Naime, osumnjičeni je u Mihajlovcu u ugostiteljskim objektu "Kod Mure" izazvao tuču i ispoljio bezobzirno ponašanje, a pritom je jednom licu naneo lake telesne povrede.

Nakon što je oštećeni pao na pod od zadobijenih udaraca rukom u predelu glave i tela, osumnjičeni je nastavio sa nasiljem i stolicom prvo gađao oštećenog, a potom mu bilijarskim štapom zadao udarac u telo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.