Smart neće praviti krosover

Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smart neće praviti krosover

Dajmlerov Smart neće proširiti svoju paletu na procvetali SUV/krosover segment, rekla je izvršna direktorka firme Anet Vinkler.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Spekulacije o eventualnom krosoveru Smarta su počele na Salonu automobila u

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Šangaju kada je izvršni direktor Dajmlera Diter Zeče rekao da će Smart razmotriti krosover segmenet ako počne proširenje palete svojih modela.

Trenutno, Smart prodaje dvosed "ForTwo" globalno i "ForFour" četvorosed u Evropi.

"Ne planiramo SUV", rekla je Vinkler Automotive News sajtu. "Ali nikada ne reci nikad", dodala je ona.

Na pitanje da li bi Smart mogao da izgradi kabriolet, Vinkler je rekla "nikako" pošto je segment previše mali za zaradu.

Smart je prekinuo prodaju svog kabrioleta još 2005, kao i prve generacije četvoroseda godinu dana kasnije zbog niskih prodaja, a planovi za SUV pod nazivom "ForMore" su nastali 2006, ali za sada nisu zaživeli.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.