Smanjili grudi Dženifer Lav Hjuit u fotošopu

Izvor: Blic, 07.Apr.2012, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smanjili grudi Dženifer Lav Hjuit u fotošopu

Prolaznici u Los Anđelesu ovih dana imaju priliku da uživaju u pogledu na bujni dekolte glumice Dženifer Lav Hjuit na bilbordima. Ipak, za čitaoce magazina “Entertejnment vikli” njene “petice” fotošopom smanjene su u “trojke”.

Od danas počinje da se emituje serija "The Client List” na jednoj američkoj televiziji, a Dženifer Lav Hjuit (33) ima glavnu ulogu u njoj. Serija je najavljivana na bilbordima širom Amerike poslednjih nekoliko dana, ali neki mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su njen dekolte ocenili kao "preveliki” te su u fotošopu rešili da ga smanje.

Glumica često ističe kako voli svoje bujno poprsje i da ga nikad ne bi menjala.

- Prihvatila sam svoje grudi kao odličan modni detalj koji ulepša svaku odevnu kombinaciju - rekla je glumica ranije.

Povezane vesti: Haljine i nakit Elizabet Tejlor na aukciji Kristina Hendriks najlepša žena u Americi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sramota: Fotošopom smanjili grudi Dženifer Lav Hjuit

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2012, 07:10

Prolaznici u Los Anđelesu ovih dana imaju priliku da uživaju u pogledu na bujni dekolte glumice Dženifer Lav Hjuit na bilbordima. Ipak, za čitaoce magazina “Entertejnment vikli” njene “petice” fotošopom smanjene su u “trojke”...Od 8. aprila počinje da se emituje serija “The Client...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.