Smajlović o ponašanju crnogorske političarke: Marović dolazi u Beograd kao Viktorija Nuland na Majdan VIDEO

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 17:32

Smajlović o ponašanju crnogorske političarke: "Marović dolazi u Beograd kao Viktorija Nuland na Majdan" VIDEO

Novinarka Ljiljana Smajlović uporedila je bivšu crnogorsku ministarku Jovanu Marović, sa Viktorijom Nuland i njenom posetom trgu Majdan u Kijevu.

Jovani Marović je zabranjen ulazak u Srbiju.

"Skače se u odbranu Jovane Marović ali niko sa te strane ne skače u odbranu Matije Bećkovića kad se njemu zabrani ulazak u Crnu Goru, ili u odbranu Bregovića. A posebno me zabavila reakcija Jovane Marović koja kaže Vučiću, "neću da uđem u tvoju zemlju dok tebe ne srušim"... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pa čekaj, ona time potvrđuje da je dolazila da bi učestvovala u promeni režima, i to na auto-putu", rekla je Ljiljana Smajlović.

Novinarka je podsetila i da je Marovićka rekla da je njen posao "bavljenje demokratijom", i da je baš briga za Vladimira Božovića.

"Pa šta je ona, Viktorija Nuland koja dolazi pravo na Majdan, umesto da se javi vlastima kao visoka funkcionerka? Jovana je sama sebi u stopalo pucala, kao i ovi ovde koji nisu u stanju nijedan princip da primene na drugima koji im nisu sestre po donacijama", rekla je Smajlovićka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.