Smajlović jasna: Topalović je najveći uspeh opozicije, čak ni za to nisu oni zaslužni VIDEO

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 12:06

Smajlović jasna: Topalović je najveći uspeh opozicije, čak ni za to nisu oni zaslužni VIDEO

Novinarka Ljiljana Smajlović, gostujući na TV Prva, istakla je da je pevač Milan Topalović najveći uspeh opozicije.

Ali, kako je kazala, čak i za taj njihov uspeh nisu oni sami zaslužni.

Na pitanje voditeljke: Zanimljivo je kako je u tom delu opozicione javnosti prava zvezda postao Topalko, Marinika Tepić je rekla da on ima dar da uveseljava narod, Vladeta Janković je rekao da je oduševljen Topalkom... Kako je došlo do toga da čovek koji je svoju karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napravio na Pinku, čije gašenje oni traže, on u jednom danu postane njihova zvezda?

Novinarka Ljiljana Smajlović odgovorila je da je on pao opoziciji u krilo i da je to njihov najveći uspeh u poslednjih mesec dana.

"On je pao opoziciji u krilo i tragikomično je da je to najveći uspeh opozicije u poslednjih mesec dana! A pritom ni to nije proizvod njihovog rada, truda i zalaganja. U svakom slučaju je to mnogo veći uspeh nego kad se pojave sa zahtevom da se uvedu sankcije Rusiji, što ukazuje da njih nije briga za birače, već za nekoga spolja", rekla je Smajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.