Službenica zaključala građane u pošti

Izvor: RTS, 17.Jan.2013, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Službenica zaključala građane u pošti

U jednoj novosadskoj pošti službenica zaključala nekoliko građana koji su stajali u redu i pozvala policiju, jer su oni protestovali što dugo čekaju u redu.

Službenica u jednoj novosadskoj pošti zaključala je u šalter-sali nekoliko građana koji su stajali u redu i pozvala policiju, jer su oni protestovali što dugo čekaju u redu.

Jedan od građana koji je bio u pošti Gabor Lepeš rekao je agenciji Beta da je u redu čekao 45 minuta, kada je službenica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nekoliko minuta pre 19 sati rekla da je šalter zatvoren.

"Zamolili smo je da nas primi, da će joj to oduzeti još samo nekoliko minuta, a da mi čekamo već dugo u redu. Pitali smo je zašto nam nisu rekli da nemaju vremena za sve nas pa bismo došli sutra, ali ona nije odgovorila već je rekla da napustimo poštu", ispričao je Lepeš.

Prema njegovim rečima, većina građana je već otišla iz pošte, ali je službenica nakon kratke rasprave zaključala preostale i nije im dala da izađu dok ne dođe policija.

"Pozvali smo i mi policiju i rekli da nam je ugroženo pravo na kretanje i da smo zaključani u pošti", rekao je Lepeš.

Nakon uviđaja, policija je legitimisala svih pet građana koji su pušteni iz pošte.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.