Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2023, 22:47

Službenica ministarstva u Vladi RS ide u zatvor

BANJALUKA - Osnovni sud u Banjaluci pravosnažno je osudio M.G. iz Bijeljine na godinu i deset mjeseci zatvora jer je, kao službenik za obračun plata u Ministarstvu rada i boračko invalidske zaštite Republike Srpske, lažnim obračunima plata ostvarila protivpravnu imovinsku korist od 74.782,52 KM, čime je budžet Srpske oštećen za 109.044,09 KM.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Presuda službenici Vlade RS pravosnažna, ide u zatvor

Izvor: Capital.ba, 28.Jan.2023, 12:10

BANJALUKA – Osnovni sud u Banjaluci pravosnažno je osudio M. G. iz Bijeljine na godinu i deset mjeseci zatvora jer je, kao službenica za obračun plata u Ministarstvu rada i boračko invalidske zaštite Republike Srpske, lažnim obračunima plata ostvarila protivpravnu imovinsku korist od 74.782,52...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.