Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Okt.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Službenica Ministarstva za rad kažnjena zbog izjave o trudnicama

Šefica Odseka za poslove u oblasti populacione politike i finansijske podrške porodici sa decom u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milena Antić Janić kažnjena je smanjenjem jedne mesečne plate za 20 odsto zbog izjave o zapošljavanju i trudnoći, pišu Večernje novosti.

Gostujući nedavno na Radio-televiziji Srbije, Antić Janić izjavila je da nijedan poslodavac neće da zaposli ženu koja se danas zaposlila a sledećeg dana zatrudnela, kao i da je poslodavcu potrebna žena koja radi.

"Zasnivate radni odnos da biste radili, a ne da sutra odete na bolovanje", rekla je tada Milena Antić Janić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŽENE DA RADE , A NE DA RAĐAJU" Službenica ministarstva nakon skandalozne izjave u programu uživo dobila SRAMNU KAZNU

Izvor: Blic, 02.Okt.2018

Zbog skandalozne izjave o ženama i poslodavcima Ministarstvo rada i socijalne politike smanjilo je svojoj službenici Mileni Antić Janić jednu mesečnu platu za 20 odsto, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.