Služba za iznajmljivanje sobarica koje sređuju kuću u seksi donjem vešu

Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Služba za iznajmljivanje sobarica koje sređuju kuću u seksi donjem vešu

Konzervativni Teksašani bili su šokirani kada je u njihovoj državi proradio servis putem koga se mogu naručiti čistačice koje ne samo da će čestito obaviti svoj posao, nego će klijentima pružiti i užitak da ih na zadatku gledaju samo u provokativnom vešu.

Melisa Boret (26) je osnovala servis koji je nazvala "Fantasy maid Service of Lubbock" kako bi ostvarila dodatnu zaradu, ne sluteći koliko će prašine podići ovaj njen preduzetnički poduhvat.

Ona klijentima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naplaćuje 100 dolara po satu, a za taj novac dobijaju čišćenje stana ili kuće i svojevrsan striptiz, budući da čistačice rade u donjem vešu i halterima.

I dok njen posao cveta, lokalne vlasti nisu baš oduševljene, budući da sumnjaju da je u pitanju paravan za prostituciju, za šta nemaju dokaze.

Melisa, međutim, insistira da bi devojke koje zapošljava momentalno dobile otkaz ukoliko bi primile novac za bilo kakav fizički kontak sa klijentima. Bilo kako bilo, Melisa je mnogima ostvarila davnašnju fantaziju o seksi sobaricama.





VIDEO > Čišćenje kuće u seksi vešu:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.