Slučajno upucao sopstveno međunožje

Izvor: B92, 04.Jul.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučajno "upucao" sopstveno međunožje

Tridesetosmogodišnji Kedrik Dželks primljen je, u petak ujutro, u bolnicu u Džeksonvilu na Floridi, pošto je prethodno pogođen iz pištolja u međunožje.

Njega, međutim, nije pogodila druga osoba. On je sam sebe slučajno "upucao" kada je seo na pištolj koji se nalazio na sedištu njegovog automobila.

Pištolj je opalio i metak ga je pogodio direktno u penis, nanevši mu, pritom, ozbiljnu povredu.

Šanekija Roberts, komšinica koja ga je odvezla u bolnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekla je medijima da je Dželks bio veoma uznemiren kada je došao u njen stan. Videvši težinu rane, odmah ga je odvela kod lekara.

Nakon ozbiljne hirurške intervencije, stanje povređenog nije poznato.

Kedrik Dželks je bio osuđen 2004. godine zbog posedovanja kokaina, pa bi sada mogao da bude optužen za ilegalno posedovanje oružja, kao ranije osuđivan prekrišilac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.