Slučaj Zorana Marjanovića pod lupom: Ko je doneo odluku da se pusti na slobodu? VIDEO

Izvor: B92, 06.Okt.2023, 14:07

Slučaj Zorana Marjanovića pod lupom: "Ko je doneo odluku da se pusti na slobodu?" VIDEO

Beograd -- Apelacioni sud u Beogradu doneo je odluku da se Zoranu Marjanoviću ukine pritvor i da se on odmah pusti na slobodu.

On je prvostepeno osuđen na kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2016. godine.

TV Prva je istraživala zašto je Marjanović pušten na slobodu ako je prethodno osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, kao i da li je moguće da će i presuda biti poništena.

"Znate šta, ja prvo kao detektiv, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao građanin, kao diplomirani pravnik i kao narodni poslanik zgrožen sam ovom presudom apelacionog suda", rekao je privatni detektiv Uglješa Grgur.

"Po meni ovo je čisto uznemiravanje javnosti, ovo je obrukana nacija sa ovom presudom. Interesuje me koje su te sudije koje su digle ruku da Marjanović koji je osuđen 40 godina pravnosnažno", dodao je Grgur.

"Da li te sudije, da li bi im tako nešto palo na pamet da je njihova sestra, majka nastradala? Da li bi doneli takvu odluku da se takav monstrum pusti na slobodu", upitao je Grgur.

"Mogu da kažem da je pre svega Zoran Marjanović imao jako, jako puno sreće. To je glavni faktor za njega da je pušten. Pod dva, pušten je vrlo verovatno da bi se donela neka odluka koja će vrlo verovatno biti drugačija. Mislim da će Apelacioni sud bar morati tokom narednih nekoliko meseci što pre da donese neku odluku koja je pravna, pravno utemeljena i konkretnija i to ćemo videti", rekao je Mladen Radulović, urednik portala Kurir.

Više o tome saznajte u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.