Slučaj Marković: Oslobođen Vlada Mandić

Izvor: Kurir, 22.Feb.2013, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Marković: Oslobođen Vlada Mandić

Rukometaš Vladimir Mandić i njegov brat od strica Draženko Mandić oslobođeni su za pomaganje i pokušaj ubistva Dejana Markovića bivšeg telohranitelja Momčila Mandića

BEOGRAD – Viši sud u Beogradu oslobodio poznatog rukometaša Vladimira Mandića i njegovog brata od strica Draženka Mandića za pomaganje i pokušaj ubistva Dejana Markovića, bivšeg telohranitelja Vladinog oca Momčila Mandića.

Sud je čitajući presudu zaključio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nema nikavih dokaza da je Mandić počinio krivično delo za koje je optužen, a krivice je oslobođen i Draženko Mandić, za pokušaj ubistva Dejana Markovića 2002 godine.

- Presrećan sam  što je posle tolikih godina istina izašla na videlo. Pravda je zadovoljena. Nadam se da će bit skinuta ljaga sa moga imena koja je nastala tokom ovog suđenja, rekoa je po izlasku iz sudnice rukometaš Vladimir Mandić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Viši sud oslobodio rukometaša Vladu Mandića

Izvor: Blic, 22.Feb.2013

Viši sud u Beogradu oslobodio je danas rukometaša Vladu Mandića optužbi da je bio saizvršilac svog brata od strica Draženka Mandića u pokušaju ubistva Dejana Markovića, bivšeg vozača i telohranitelja Mandićevog oca...Sudija Vladimir Duruz u obrazloženju presude rekao je da u ovakvim slučajevima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.