Slučaj Ganić: Sudija pričao o politici, Ganićev sin o srpskim bombama

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2010, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Ganić: Sudija pričao o politici, Ganićev sin o srpskim bombama

Sudija Džon Los izjavio je da je odluka suda u Londonu o puštanju na slobodu uz kauciju bivšeg člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Ejupa Ganića opravdana, jer su branioci izneli "značajne argumente da je zahtev za izručenje Srbiji motivisan uglavnom političkim faktorima".

Šta je politički u činjenicama da je 1992. tokom napada na kolonu JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu Ganić lično komandovao da se puca, da je tokom napada koji su se odigrali 2. i 3. maja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poginulo 42, ranjen 71, a zarobljeno 215 pripadnika JNA, to sudija Los nije objasnio...

Odluku suda prokomentarisao je i Ganićev sin Emir, koji je ocenio da je reč o "maloj pobedi".

"Ovo je, očito, prvi korak. Sada je pred nama mnogo šira slika delovanja u vezi sa zahtevom za izručenje", izjavio je Emir Ganić.

Konstatujući da se njegov otac dobro držao u zatvoru, Emir Ganić je rekao:

"Biti u zatvoru nije ništa u poređenju sa tim da vas Srbi u Bosni bombarduju tri godine".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.