Slučaj Biljane Srbljanović dospeo i do Azerbejdžana! (FOTO)

Izvor: S media, 13.Mar.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Biljane Srbljanović dospeo i do Azerbejdžana! (FOTO)

Dobra vest daleko se čuje, a loša još dalje. Naime, informacija da je srpska spisateljica Biljana Srbljanović uhvaćena kako kupuje kokain stigla je i do Kavkaza, tačnije Azerbejdžana, gde njen muž obavlja dužnost francuskog ambasadora.

Srbija je u ovoj zemlji, na obali Kaspijskog jezera, bila poznata samo po tome što je služila za osvajanje bodova u kvalifikacijama u fudbalu, ali je zahvaljujući nekadašnjoj kandidatkinji za gradonačelnicu Beograda ponovo dospela >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u žižu javnosti.

Azerbejdžanska novinska agencija SIA objavila je na svom sajtu informaciju da je žena tamošnjeg francuskog ambasadora Gabrijela Kelera kupovala kokain u vrednosti od 60 evra.

Srbljanović: Kokain mi je ostao od prošlih izbora! (FOTO)

Biljana Srbljanović: Skinite joj se s grbače! (FOTO)

-"Srbljanović se još nije pojavila pred sudom, zato što je dala pogrešnu adresu", navedeno je na sajtu. SIA to tumači činjenicom da Srbljanovićeva nije htela da ugrozi diplomatsku karijeru svog supruga.

(S media, SIA)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.