Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Okt.2012, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenija: Osamnaest povrijeđenih u sudaru dva vlaka

Četiri osobe su teže ozlijeđene, a 14 lakše u sudaru putničkih vlakova jutros  na željezničkoj stanici Vižmarje, pet kilometara od Ljubljane. Međunarodni putnički vlak koji je vozio iz smjera  Ljubljane prema Kranju udario je u lokalni vlak koji je stajao zaustavljen na kolosijeku na stanici Vižmarje. Glasnogovornica ljubljanske policije Maja Ciperle Adlešič izjavila je za Slovensku televiziju da je policija još na mjestu nesreće, te da je  ozlijeđeno 18 osoba, ali po prvim ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U sudaru vozova 18 osoba povrijeđeno

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2012

LJUBLJANA - Četiri osobe su teže, a 14 lakše povrijeđene u sudaru putničkih vozova na željezničkoj stanici Vižmarje, pet kilometara od Ljubljane.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.