Slovenci teško do pobede nad Belorusima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2013, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenci teško do pobede nad Belorusima

SARAGOSA -

Rukometna reprezentacija Slovenije savladala je danas u Saragosi selekciju Belorusije sa 27:26 (12.17), u prvoj utakmici 4. kola C grupe prvenstva sveta u Španiji.

Favorizovani Slovenci teškom mukom su došli do važnog uspeha. Na poluvremenu su imali minus pet golova, ali su agresivnom igrom u nastavku napravili preokret i izborili četvrtu pobedu kojom su preuzeli čelo tabele.

U preostalim susretima 4. kola C grupe od 18 sati igraju Saudijska Arabija i Južna Koreja, a u derbiju od 20.15 sati sastaju se Srbija i Poljska.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Slovenci teško do pobjede nad Bjelorusima

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2013

SARAGOSA - Rukometna reprezentacija Slovenije savladala je danas u Saragosi selekciju Bjelorusije sa 27:26 (12.17), u prvoj utakmici 4. kola C grupe prvenstva svijeta u Španiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.