Slonica teško povredila čoveka u Zoo-vrtu

Izvor: Glas javnosti, 08.Apr.2010, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slonica teško povredila čoveka u Zoo-vrtu

BEOGRAD - U Zoološkom vrtu danas je teško povređen stariji čovek kada je ušao u prostor sa slonovima. On je operisan na Urgentnom centru i njegovo stanje zasad je stabilno.

Prema nezvaničnim informacijama, čovek je oko 14 sati ušao kod slonova kako bi izvukao svog unuka koji je preskočio ogradu. Tek što je uspeo da izbavi dečaka i prenese ga preko ograde, slonica ga je napala i udarila surlom, nanevši mu teške telesne povrede grudnog koša.

Direktor Zoo-vrta Vuk >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Bojović kaže da je čovek verovatno preskočio zid na delu koji se koristi za hranjenje životinje. On je istakao da je prostor ograđen prema svim propisima, kao i da su postavljene table sa uputstvima.

Ag

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.