Slomio se u Austriji, a ne u Srbiji

Izvor: Press, 02.Jan.2011, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Slomio' se u Austriji, a ne u Srbiji

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić nije polomio ruku na ledu u centru Beograda kako su pokušali da predstave njegovi najbliži saradnici, već na skijanju u Austriji
Jeremić je pokušao da povredu sakrije od javnosti kako se ne bi otkrilo da je bio na odmoru u mondenskom austrijskom odmaralištu Bad Klajnkirhajmu. Cene u ovom odmaralištu zavise od hotela. Prosečan smeštaj košta od 520 do 1.030 evra po osobi za sedam dana, a postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i ekskluzivni hoteli gde dan odmora košta i do 1.000 evra po osobi. Nismo uspeli da saznamo koliko je Jeremić platio odmor i u kom hotelu je bio.
Kako saznajemo, Jeremić je ruku polomio 24. decembra, i to prvog dana odmora! Odmah posle povrede Jeremića su zbrinuli austrijski lekari, a on se zbog preloma tokom vikenda vratio u Srbiju. U ponedeljak, 27. decembra Jeremić je u Kliničkom centru zamenio longetu koju su mu stavili Austrijanci i dobio novi gips, koji će nositi još tri sedmice. Sam Jeremić i njegovi saradnici nisu želeli za Press da odgovore zašto je šef srpske diplomatije pokušao da sakrije informaciju gde se povredio.
Bad Klajnkirhajm je popularan turistički centar u kome zimuje i dosta srpskih turista. Smešten je na sunčanoj strani Alpa u najjužnijem delu Austrije na oko 40 kilometara od granice sa Slovenijom. Pogodan je za miran porodični odmor i prepun je prodavnica, butika, restorana. Skijašima je na raspolaganju više od 103 kilometra staza, a gosti mogu da uživaju i u velnes tretmanima u termalnim banjama Sent Katrain i Remerbad, gde se nasred skijališta nalazi otvoreni bazen sa termalnom vodom.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

'Slomio' se u Austriji, a ne u Srbiji

Izvor: S media, 03.Jan.2011, 00:34

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić nije polomio ruku na ledu u centru Beograda kako su pokušali da predstave njegovi najbliži saradnici, već na skijanju u Austriji...Jeremić je pokušao da povredu sakrije od javnosti kako se ne bi otkrilo da je bio na odmoru u mondenskom austrijskom odmaralištu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.