Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 10:30

Slomio se na pitanje o njoj: Zvezdan priznao da i dalje voli bivšu, dok ona uživa u novom životu

Zvezdan Slavnić progovorio o odnosu sa bivšom partnerkom
Nakon diskvalifikacije iz „Zadruge“ Zvezdan Slavnić život je nastavio u stanu njegovog oca na Novom Beogradu, a društvo mu je pravila tadašnja izabranica Anđela Đuričić. I taman kada su svi mislili da je njihova ljubav očvrsnula i dobila pravu dimenziju, desilo se nešto potpuno neočekivano. Oni su raskinuli.
Pročitajte: Milena Kačavenda i Zvezdan spremaju osvetu Ani i Aci – >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Tajno se sastali i spremili pakleni plan za Zadrugu Inastagram

Tačnije, mlada Crnogorka ostavila je Mokinog sina, a o razlozima raskida nikada nisu želeli javno da govore. Iako njihovi fanovi sumnjaju da su oni u tajnoj vezi i da je sve ovo samo neka predstava za široke narodne mase, Slavnić je otkrio šta je prava istina:
Ja nisam u vezi sa Anđelom Đuričić. Ne krijemo ništa… Nismo zajedno već sigurno mesec dana, nešto smo samo kratko bili u komunikaciji u međuvremenu… Nije bio raskid preko noći, to samo tako deluje – rekao je Zvezdan Slavnić za „Srbiju Danas“.
Pročitajte: Zvezdan potpuno podivljao zbog susreta s Anđelom – Pogledajte kako javno preti i psuje VIDEO Instagram

Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Srbija Danas
FOTO: Ata images




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.