Slobodan koji je ZAKOPAO MAJKU U GARAŽI komšija poznatog voditelja: Sakrio smrt zbog penzije od 1.700 evra?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan koji je ZAKOPAO MAJKU U GARAŽI komšija poznatog voditelja: Sakrio smrt zbog penzije od 1.700 evra?!

Slobodan P. se sumnjiči da je držao mrtvu staricu u krevetu, pa u kadi, da bi je na kraju zatrpao u rupu u garaži u dvorištu njihove kuće. Pretpostavlja se da je Stevana P. umrla prirodnom smrću

Slobodan P. (53), prvi komšija Jovana Memedovića, navodno je zakopao telo svoje nepokretne majke Stevane (83) u njihovoj garaži u beogradskom elitnom naselju Dedinje kako bi posle njene smrti nastavio da prima staričinu deviznu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << penziju od 1.700 evra.

Zasad se pretpostavlja da je Stevana preminula još 11. oktobra, ali da sin nije želeo da prijavi njenu smrt i sahrani je na groblju, već je majčino telo 13 dana držao u njihovoj zajedničkoj kući.

- Slobodana je juče policiji prijavila bivša supruga Ružica, koja živi u istom dvorištu, ali u drugoj kući. Ona je ispričala da svekrvu nije viđala danima, a kada je pitala Slobodana gde je ona, rekao je da je bolesna i da je u bolnici. Međutim, žena nije poverovala u to, a kada je videla u garaži sveže zakopanu rupu, posumnjala je da je Slobodan tu zatrpao mrtvu majku - kaže izvor i dodaje da je policija posle ženine prijave zakucala na vrata Perišića, koji je bio u crnini.

- Na pitanje policajaca s kim živi, Slobodan je odgovorio " s majkom". Upitan gde je ona, on je ko iz topa odgovorio: "umrla je". Policajac ga je potom pitao gde je sahranio staricu, a on je izgovorio: "u garaži", uz komentar da nije imao novca za sahranu. Službenici su mu potom objasnili da je mogaoi da se obrati za pomoć nekoj instituciji i da je imao mogućnost da država plati sahranu. Na to je rekao da nije znao za tu opciju i mnogo se uznemirio - kaže izvor.

- Kad je preminula, sin ju je umotao u čaršav, stavio u krevet i pokrio. Posle nekoliko dana, leš je počeo da zaudara, pa je mrtvu majku bacio u kadu. Svakog dana je dolivao ledenu vodu i menjao led ne bi li sprečio da se telo raspadne. Međutim ni to nije uspelo, jer je telo počelo da se raspada i da smrdi sve jače. Tada je odlučio da zakopa majčin leš u garaži. To je i učinio 20. oktobra. Majku je sve sa čaršafom stavio u iskopanu rupu, a potom ju je zatrpao zemljom - objašnjava izvor.

Komšije porodice nesrećne žene, među kojima i novinar Jovan Memedović, juče su bile zaprepašćene. Memedović je juče, dok je trajao uviđaj, doveo pse kući  i u čudu je bacio pogled na policajce. Međutim, nije želeo ništa da komentariše.

Druge komšije su ispričale da je Slobodan bio pomalo čudan.

- Nikada nigde nije radio. Znamo da je brinuo o teško pokretnoj majci. Nekoliko puta sam čula da je govorio da ne može više da je trpi i da vodi računa o njoj, valjda mu je bila naporna - kaže komšinica i dodaje da se Slobodan razveo od supruge i da su bili u lošim odnosima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Slobodan mesecima pokušavao da proda kuću, ali nije uspevao, a kada mu je majka umrla SMISLIO JE MORBIDAN PLAN

Izvor: Blic, 25.Okt.2019

Slobodan P. zakopao je svoju majku Stevanu zbog boračke, devizne penzije od 1.700 evra, koju je zaradio njegov otac na službi u Sloveniji, a od koje je živeo poslednjih dvadesetak godina. Na taj korak se odlučio nakon što nije uspeo da se dogovori sa komšijama da prodaju plac i kuću u kojoj žive,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.