Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šljiva procvetala u novembru!?

Navikli smo već da nas vreme iznenađuje. Kao usred proleća, a novembar je. Međutim, nije vreme samo nas "prevarilo", već i voće.

U Zemunskom naselju Busije procvetale su šljive.

Svetozar Dančuo, koji tamo živi, kaže da u baštama stanovnika u Ulici Živka Stojsavljevića vlada baš prolećna atmosfera.

- Voće je dobilo i sveže listove, samo nekoliko sedmica kako je staro lišće opalo. I ne samo to već su se iz cvetova razvili i malo plodovi. Stariji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stanovnici kažu da je to znak da bi predstojeća zima mogla da bude oštra - kaže Svetozar i dodaje da se ranije nije dešavalo da im šljiva procveta u novembru, ali da je to bio slučaj sa kajsijom i trešnjom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.