Slizao se s Đilasom, pa pljunuo Beograd: Evo kakvo društvo bira kandidat za gradonačelnika (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slizao se s Đilasom, pa pljunuo Beograd: Evo kakvo društvo bira kandidat za gradonačelnika (FOTO)

Novi Tvit uzburkao javnost

Koalicioni partneri Đilasovog pajtosa Saše Jankovića nastavljaju da vređaju zemlju u kojoj žive, sasvim očigledno nipodaštavaju Beograd i tvrde da Srbija nije njihova država.

Sergej Trifunović opet provocira: Sramna poruka upućena lideru radikala (FOTO)

Aleksandar Odžić, šef minorne separatističke Vojvođanske partije koja je koalicioni partner Đilasovog pajtosa Saše Jankovića, ponovo je na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez trunke stida i srama napao sopstvenu državu i pritom žestoko izvređao žitelje prestonice.

Baš je lepo kada ne živiš u beogradu, a još lepše kada ga ne doživljavaš, onako baš nikako, ništa bitno, pa ni kao glavni grad države u koju su te strpali. 😉

Novi Sad - glavni grad Vojvodine! 💙💛💚

— Aleksandar Odžić (@VPartija) February 26, 2018

S obzirom na to da se povodom njegovog statusa nisu oglasili ni Dragan Đilas, ni Saša Janković, postavlja se pitanje znači li to da oni dele mišljenje separatiste Odžića. Da li je moguće da se kandiduju da vode grad po kojem njihovi pljuju?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.