Izvor: Piplmetar.rs, 24.Mar.2024, 19:31

Slika sa slavlja pokazuje kakav odnos Jovana Jeremić ima sa svekrvom: „Ona je žena koja je rodila mog lava“

J. G.

Voditeljka je danas posetila Draganovu porodicu, a povod je divan
Printskrin: Instagram/jjermic

Voditeljka TV Pink, Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa starijim biznismenom i vlasnikom lanca pekara, Draganom Stankovićem.
Jovana je danas sa partnerom i njegovom porodicom proslavila rođendan druge svekrve, Draganove majke, a emotivne porodične trenutke je podelila putem Instagrama.
Na fotografiji vidimo kako Jeremićeva srdačno grli Draganovu majku, koja je imala široki osmeh, a voditeljka joj je posvetila emotivnu poruku i čestitku:
Danas je rođendan ženi koja je rodila čoveka kojeg obožavam. Ona je...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"SVAKA ŽENA JE SREĆNA AKO JE SVEKRVA VOLI" Slika sa porodičnog slavlja pokazuje kakav odnos Jovana Jeremić IMA SA DRAGANOVOM MAJKOM: "Ona je rodila mog lava"

Izvor: Blic, 24.Mar.2024

Voditeljka TV Pink, Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa starijim biznismenom i vlasnikom lanca pekara, Draganom Stankovićem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.