Ruski „berijev“ stiže sutra na aerodrom Konstantin Veliki

Izvor: juGmedia, 04.Avg.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski „berijev“ stiže sutra na aerodrom Konstantin Veliki

NIŠ -  Ruski avion „Berijev Be 200″ će iz preventivnih razloga biti smešten na niškom aerodromu Konstantin Veliku od 5. avgusta do 30. septembra.

Zamenik načelnika Sektora za vanredne situacije MUP Đorđe Babić dočekaće sutra delegaciju avijacije Ministarstva za civilnu zaštitu, vanredne situacije i otklanjanje posledica elementarnih nepogoda Ruske Federacije na aerodromu.

Avion će biti stacioniran u Nišu na osnovu vremenske prognoze za avgust i septembar >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koja upućuje na visoki rizik od pojave velikih šumskih požara.

Dežurstvo ruske ekipe je deo Sporazuma između Srbije i Ruske Federacije o saradnji u oblasti humanitarnog reagovanja u vanrednim situacijama, sprečavanje elementarnih nepogoda i tehničkih havarija i uklanjanja njihovih posledica.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Stiže ruski protivpožarni avion

Izvor: Akter, 04.Avg.2013

Na niškom aerodromu "Konstantin Veliki" će iz preventivnih razloga, zbog mogućih požara, biti smešten ruski avion "Berijev Be 200"

Nastavak na Akter...

Stiže ruski avion za gašenje požara

Izvor: Danas, 04.Avg.2013

Avion za gašenje požara „berijev B 200“ Ruske Federacije od danas do 30. septembra biće stacioniran na niškom aerodromu Konstantin Veliki.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.