Sleteli sa puta u kanjonu Morače: Saobraćajka kod Kolašina, povređeni Srbi

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 22:39

Sleteli sa puta u kanjonu Morače: Saobraćajka kod Kolašina, povređeni Srbi

Na magistralnom putu Kolašin - Podgorica došlo je do saobraćajne nesreće.

Vozač automobila folksvagen tiguan iz još uvek nepoznatih razloga izgubio je kontrolu i sleteo sa puta u provaliju obraslu šumom.

"Na lice mesta su odmah izašli pripadnici Službe spašavanja Kolašin koji su sišli do automobila koji je sleteo i uspeli da zbrinu povrđene. U vozilu su bile dve osobe, državljani Srbije. Oni su odmah prebačeni u Hitnu pomoć u Kolašinu, a zatim u Klinički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centar u Podgorici", potvrđeno je za RINU.

Do udesa je došlo u selu Mioska koje se nalazi u kanjonu Morače. Iako je prošle godine otvoren auto-put u Crnoj Gori, sada se na prilazu toj saobraćajnici izvode radovi i neretko dolazi do većih zastoja pre samog ulaska na auto-put, stoga se pojedini vozači odlučuju da do Podgorice ipak idu magistralnim putem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.