Sledeći put kada se budete hvalili svojom nacionalnošću setite se ovog snimka (VIDEO)

Izvor: B92, 05.Jul.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeći put kada se budete hvalili svojom nacionalnošću setite se ovog snimka (VIDEO)

Snimak koji se pojavio na Jutjubu zapravo je kampanja protiv ekstremizma, ali video koji ćete pogledati vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Ono što vam piše u ličnoj karti, a posebno nacionalnost ništa ne znači. Najbolji dokaz za to je ovaj snimak.

Grupa naučnika okupila je ljude različitih vera i nacionalnosti i zamolila ih da urade DNK test kako bi sa sigurnošću utvrdili njihovo poreklo.

Ipak, ono što su rezultati pokazali razuverilo je i rasplakalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čak i najveće nacionalniste kojima više neće pasti na pamet da se diče time – jer više nema potrebe za tim!

Sledeći put kada budete tvrdili da ste stoprocentni Srbin ili pokazivali netrpeljivost prema drugoj naciji setite se ovog snimka.

Da li biste smeli da uradite ovakav test?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.