Sledeće nedelje o KiM sa svim ministrima Vlade i sa Srbima sa KiM

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 23:08

"Sledeće nedelje o KiM sa svim ministrima Vlade i sa Srbima sa KiM"

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je večeras da će o situciji na KiM sledeće nedelje biti održan još jedan sastanak sa svim ministrima Vlade i Srbima sa KiM.

''Ono što je strašno i što plaši i zabrinjava je da se ponovo podiže tenzija. Broj provokacija je sve veći. Međunarodna zajednica i dalje ćuti'', navela je Brnabić za Pink.

Ona je upozorila da se 10 godina čeka formiranje Zajdenice srpskih opština koje Priština na svaki način izbegava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
''Lako je meni iz Beograda da kažem:'Ljudi, budite mirni', a drugo je da svaki dan ljude maltretirate, da im otimate zemlju, da gradite baze, da imate zapaljen auto na koje reaguju svi, a da na sve ovo nema reakcija'', kazala je Brnabić.

Ona je dodala da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori za mir i da je i zbog toga na meti napada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Ove nedelje sastanak sa svim ministrima vlade i Srbima sa KiM o situaciji na Kosovu

Izvor: Blic, 09.Apr.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je sinoć da će o situaciji na Kosovu i Metohiji ove nedelje biti održan još jedan sastanak sa svim ministrima Vlade i Srbima sa KiM.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.