Sledeće godine imaćemo DVOSTRUKO VEĆI RAST OD NEMAČKE, najavio Vučić!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeće godine imaćemo DVOSTRUKO VEĆI RAST OD NEMAČKE, najavio Vučić!

Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija sledeće godine imati dvostruko veći rast BDP od Nemačke.

- Ne možemo da se merimo i da kažemo da smo uspešni kao Nemačka, jer oni imaju veći standard, ali ćemo ubrzano da se približavamo najboljim zemljama - rekao je Vučić.

Vučić je u emisiji 150 minuta na televiziji Prva rekao da će Srbija sledeće godine biti jedna od tri zemlje sa najvećim rastom BDP.

- U Srbiji stvari idu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na bolje. Ne možete ni za godinu, ni za pet, deset, dvadeset, da popravite sve što je urušeno u prethodnim decenijama i vekovima, ni naš mentalitet, ali možete mnogo da napravite - rekao je Vučić.

On je podsetio da je zemlja bila pred bankrotstvom, ali da je danas daleko od toga.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ako meni kažžu da sam Hitler, to je sloboda medija

Izvor: Blic, 10.Jun.2016

Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sloboda medija sada neuporedivo veća nego pre nekoliko godina, sto je ilustrovao sopstvenom ocenom da je uređivačka politika gotovo svih nedeljnika i dnevnih novina uperena protiv njega i vlade...Vučić je u emisiji "150 minuta" na...

Nastavak na Blic...

Vučić: Sledeće godine imaćemo dvostruko veći rast od Nemačke

Izvor: RTS, 11.Jun.2016, 09:39

Mandatar za sastav Vlade Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija sledeće godine imati dvostruko veći rast BDP-a od Nemačke. Sloboda medija sada je neuporedivo veća nego pre nekoliko godina, rekao je Vučić. . "Ne možemo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.