Slavuj u Areni

Izvor: Politika, 14.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slavuj" u Areni

Jedan od najpopularnijih srpskih pevača novokomponovane narodne muzike Miroslav Ilić održao je juče prvu u nizu konferencija za novinare u pres centru beogradske Arene povodom solističkog koncerta koji će biti 10. decembra. Kao prvi pevač narodne muzike koji će održati koncert u Areni, Ilić je izjavio da nije potrebno da se oko toga stvara fama, već da se nastup u Areni posmatra u svetlu njegove celokupne karijere.

"Jagodica na vrhu šlaga", kako je u kontekstu svog muzičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << puta "Slavuj iz Mrčajevaca" opisao predstojeći koncert, biće održan povodom trostrukog jubileja - 35 godina od prvog velikog hita "Devojka iz grada" i objavljivanja prve ploče, te 35 godina profesionalne karijere.

Ilić je prisutnim predstavnicima sedme sile obećao spektakl u Areni na kome će se, uz brojne goste čiji će identitet ostati tajna do samog koncerta, pojaviti i trubački orkestar Dejana Petrovića iz Užica. On se tom prilikom zahvalio svima koji su mu pomogli u prethodne tri i po decenije posebno izdvajajući, između ostalih, Obrena Pjevovića i Raku Marića, kojima je i posvetio koncert u čast jubileja.

Direktor Arene Đorđe Milutinović je izjavio da Miroslava od ostalih pevača slične provinijencije izdvaja to što je u svaki dosadašnji solistički koncert ulagao "i srce i dušu", što ga je samo po sebi kvalifikovalo za nastup u Areni, koja je u poslednje vreme ugostila brojna zvučna inostrana imena.

Jedan od organizatora, Velimir Nikšić, rekao je da su karte puštene u prodaju 5. novembra, istakavši zadovoljstvo trenutnom potražnjom za njima.

M. N.



[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.