Slavica je UMRLA U JEZIVIM MUKAMA! Suprug je polio benzinom i ŽIVU ZAPALIO, a JEDNA STVAR je bila OKIDAČ za zločin

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica je UMRLA U JEZIVIM MUKAMA! Suprug je polio benzinom i ŽIVU ZAPALIO, a JEDNA STVAR je bila OKIDAČ za zločin

Slavica Ludman sahranjena je u ponedeljak na groblju u Molu. Za njom je ostao sin jedinac, mladić za kojeg je bila jako vezana.

Slavica Ludman (47) iz Mola, koju je suprug Karolj Ludman (58) polio benzinom i zapalio, preminula je od posledica gušenja dimom i vatre koja joj je ugljenisala telo do potpune neprepoznatljivosti.

Nesrećna žena nije imala drugih povreda po telu.

Njen suprug Karolj Ludman i dalje se oporavlja u Opštoj bolnici u Senti. Njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanje je dobro i očekuje se da ubrzo bude saslušan.

On je ujedno i jedini svedok požara koju je izazvao i u kojem je život na stravičan način izgubila Slavica.

- Pitao je suprugu da mu da insulin jer je dijabetičar, ali je ona te večeri to odbila da uradi. Sam sebi je dao insulin i revoltiran zbog toga što je ona odbila da mu pomogne otišao je do kola po kantu sa benzinom. Polio je i zapalio dok je ležala u krevetu. Kada je vatra buknula i on je zadobio opekotine po licu i rukama. Izašao je napolje da se polije vodom, ali dok se vratio žena je izgorela – navodi izvor blizak istrazi.

Ovaj monstruozan zločin dogodio se u noći između petka i subote u porodičnoj kući Ludmanovih u Molu, u ulici 8. oktobra. Komšije su primetile da iz kuće kulja dim i vatra i pozvale su u pomoć vatrogasce, policiju i Hitnu pomoć.

Istraga se vodi u pravcu ljubomore zbog čega je između Karolja i nastradale Suzane bilo prepirki duže vreme. Razmirice koje su imali kulminirale su kobne noći prepirkom oko insulina.

U Molu za bračni par Ludman meštani imaju samo reči hvale. Još uvek su svi u neverici da je Karolj, koji važi za vrednog čoveka, zapalio svoju suprugu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.