Slavica Đukić Dejanović kandidatkinja za ministarku prosvete

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 16:06

Slavica Đukić Dejanović kandidatkinja za ministarku prosvete

Funkcionerka Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović potvrdila je za Tanjug da je kandidatkinja te stranke za ministra prosvete.

Trenutno funkciju v. d. ministra obavlja Đorđe Milićević, iz SPS, koji je i ministar bez portfelja u Vladi Srbije zadužen za odnose sa dijasporom.

Branko Ružić podneo je ostavku na mesto ministra prosvete početkom maja, nakon tragičnih događaja u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u Mladenovcu.

Pratite nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavica Đukić Dejanović kandidat SPS za ministra prosvete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2023

Funkcionerka Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović potvrdila je danas za Tanjug da je kandidat te stranke za ministra prosvete.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.