Slatkiš “bonbona bonbonoar” nije plagijat negro bombona

Izvor: Blic, 15.Jun.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slatkiš “bonbona bonbonoar” nije plagijat "negro bombona"

Proizvod “bonbona bonbonoar” kompanije “Inter Goreks” iz Skoplja nije plagijat bonbona koje proizvodi “Pionir” iz Beograda, navode u ovoj makedonskoj firmi.

"Istina je da je proizvod bonbona bonbonoar 100g jedan od vodeći brendova proizvođača AD „EVROPA“ Skoplje koji je prisutan na tržištu Srbije blizu 50 godina. Ambalaža za koju se navodi da je povređen žig prisutna je na tržištu od kraja 2003. godine", navode u ovoj kompaniji i dodaju da je istina da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je istu ambalažu proizvelo preduzeće „TIPOPLASTIKA“, Gornji Milanovac krajem 2003.

Pročitajte još NE NASEDAJTE Pojavile se kopije "Medenog srca" i "Negro bombona"

"Vlasnik preduzeća „Tipoplastika“ Gornji Milanovac je induvidua koja je i vlasnik privrednog društva „Pionir“ koje nas je optužilo da uvozimo falsifikovani artikal, a proizvođača da krivotvori proizvod", navode u saopštenju.

U ovoj makedonskoj kompaniiji dodaju i da je “Pionir” preko svog advokata inicirao kod tržišne inspekcije da im oduzme legalno uvezenu robu i da su u tom zahtevu naveli da se makedonska firma bavi organizovanom harangom, falsifikovanjem, krivotvorenjem, nedozvoljenim radnjama i urušavanjem privrede Republike Srbije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.