Slali mi poruke, ne volim poruke, rekao sam Mogerini...

Izvor: B92, 08.Sep.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slali mi poruke, ne volim poruke, rekao sam Mogerini..."

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da, u vezi posete jezeru Gazivode, koju su "zabranile" prištinske vlasti, nije bio u kontaktu ni sa kim iz SAD.

"Slali su mi poruke, ali ja na poruke ne odgovaram, ne volim poruke“, dodao je on odgovarajući na pitanje novinara nakon obilaska brane na jezeru Gazivode.

Preneo je da je juče saopštio i Federiki Mogerini da ide na Gazivode.

"Rekao sam Federiki Mogerini „ti znaš da idem na Kosovo i da ću ići >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Gazivode““, rekao je on.

Kazao je takođe da veoma poštuje rad Mogerini, koja se trudi i bori da dođe do rezultata, onog što bi mnogi da spreče.

Ponovio je da ne misli da su Beograda i Priština blizu dogovora, i dodao da je naša obaveza da razgovaramo, te kazao da će se na pronalaženju rešenja raditi teško, ozbiljno i odgovorno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ni sa kim iz SAD nisam bio u kontaktu"

Izvor: Mondo, 08.Sep.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da, u vezi posete jezeru Gazivode, koju su prvobitno zabranile prištinske vlasti, nije bio u kontaktu ni sa kim iz SAD...“Slali su mi poruke, ali ja na poruke ne odgovaram, ne volim poruke”, dodao je on odgovarajući na pitanje novinara nakon obilaska...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.