Slabiji saobraćaj

Izvor: RTS, 02.Maj.2014, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slabiji saobraćaj

Jutro drugog dana praznika protiče u znaku slabijeg saobraćaja, javlja AMSS. Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su do 30 minuta.

Tokom dana očekuje se pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka izletištima i turističkim mestima.

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su do 30 minuta.

Na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen.

Savet vozačima je da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu, navode iz JP "Putevi Srbije".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Slabiji saobraćaj, pojačana kontrola

Izvor: RTS, 02.Maj.2014

Jutro drugog dana praznika protiče u znaku slabijeg saobraćaja, javlja AMSS. Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su do 30 minuta...Tokom dana očekuje se pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka izletištima i turističkim mestima...Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.