Skupštine grada sutra o studiji za metro

Izvor: Blic, 08.Nov.2012, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupštine grada sutra o studiji za metro

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić sazvao je za sutra u 10 časova petu sednicu Skupštine grada Beograda. Na dnevnom redu nalazi se Predlog studije opšteg koncepta metro sistema grada Beograda, Predlog o izmenama odluke o komunalnom redu u gradu, kao i Predlog o izmeni zaključka o pristupanju promeni Statuta grada Beograda.

Pred odbornicima će se naći i Predlog plana detaljne regulacije kompleksa Kliničko-bolničkog centra „Dr Dragiša Mišović – Dedinje” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << između Bulevara mira, Ljutice Bogdana i Dragorske, zatim planova detaljne regulacije za stambene blokove između ulica Cara Dušana, Ugrinovačke i Laze Jovanovića u opštini Zemun, te planova regulacije za raskrsnicu „Krivaja”, novi prilaz groblju u opštini Lazarevac.

Odbornici će razmatrati i Predlog odluke o načinu postupanja sa stvarima koje su u javnoj svojini grada Beograda, na kojima Beograd ima svojinska ovlašćenja.

Takođe, na dnevnom redu Skupštine naći će se i predlozi za razrešenja i imenovanja direktora i v.d. direktora, kao i članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

Povezane vesti: Radivoje Korać dobio ulicu na Starom gradu Izgradnja prve linije metroa počinje za dve godine Odbornici Skupštine grada sutra o projektu "Beogradski metro"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština grada sutra o studiji za metro

Izvor: Blic, 08.Nov.2012

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić sazvao je za sutra u 10 časova petu sednicu Skupštine grada Beograda. Na dnevnom redu nalazi se Predlog studije opšteg koncepta metro sistema grada Beograda, Predlog o izmenama odluke o komunalnom redu u gradu, kao i Predlog o izmeni zaključka...

Nastavak na Blic...

Studija o metrou sutra pred odbornicima

Izvor: Blic, 08.Nov.2012

Pred odbornicima Skupštine grada u petak će se naći Studija opšteg koncepta metro sistema grada Beograda koju je na osnovu donacije Vlade Francuske izradila francuska konsultantska kuća Ežis Rejl. Dejan Vasović, gradski arhitekta, kaže za "Blic" da ova studija predstavlja razvoj sveukupnog metro...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.