Skupština nastavila rad, poslanici postavljaju pitanja

Izvor: RTS, 25.Okt.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština nastavila rad, poslanici postavljaju pitanja

Poslanici Skupštine Srbije počeli su sednicu postavljanjem pitanja članovima Vlade i državnim organima, a nakon toga će nastaviti raspravu o amandmanima na Predlog zakona o građevinskim proizvodima.
Skupština već četvrti dan raspravlja u pojedinostima na predloženo rešenje, a na set zakona iz oblasti građevinarstva i saobraćaja podneto je više od 1.100 amandmana.

Na sednici su polemisali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslanici Narodne stranke (NS) Miroslav Aleksić i Pokreta socijalista (PS) Đorđe Komlenski, između ostalog i o tome da li aktivisti menjaju strane jer su ucenjeni ili se vode principima, a bilo je reči i o stanu ministra odbrane Aleksandra Vulina. 
Članovi Vlade će danas, u skladu sa Poslovnikom Narodne skupštine, od 16 do 19 časova odgovarati poslanicima na njihova pitanja. To čine svakog poslednjeg četvrtka u mesecu kada je sednica u toku.
Predlog zakona o građevinskim proizvodima tu oblast treba da uredi po standardima i praksi Evropske unije i olakša domaćim proizvođačima ulazak na strana tržišta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.