Skupština Srbije počela vanredno zasedanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 06:57

Skupština Srbije počela vanredno zasedanje (VIDEO)

Skupština Srbije počela je danas vanredno zasedanje postavljanjem poslaničkih pitanja.

Poslanici zatim treba da nastave raspravu o izveštaju REM-a o nadzoru programa komercijalnih pružalaca medijskih usluga za period od oktobra 2022. godine do kraja marta 2023. godine sa posebnim osvrtom na izveštavanja o slučajevima nasilja u televizijskim programima koja je počela prošle nedelje.

Na dnevnom redu je i predlog za obrazovanje Anketnog odbora radi utvrđivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << činjenica i okolnosti koji su dovele do masovnih ubistava u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar i na teritoriji Smedereva i Mladenovca u Malom Orašju i Duboni, koji je podneo narodni poslanik Radomir Lazović kao i Predlog za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću, koji je podneo 61 narodni poslanik.

Redovno prolećno zasedanje, koje traje 90 dana, završeno je juče, a vanredno sa istim dnevnim redom sazvano je na zahtev 106 narodnih poslanika.

Poslanici su proteklih dana završili raspravu o prvoj tački dnevnog reda - Izveštaju Vlade Srbije o bezbednosnoj situaciji u zemlji nakon masovnih ubistava u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u okolini Smedereva i Mladenovca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.