Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje: Na stolu sporazumi sa Kinom, Francuskom i SAD-om

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 08:03

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje: Na stolu sporazumi sa Kinom, Francuskom i SAD-om

Danas nastavak sednice Skupštine Srbije

Poslanici Skupštine Srbije raspravljaće danas o Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Kine o uzajamnom priznavanju programa AEO Uprave carina Ministarstva finansija i Programa za upravljanje kreditima preduzeća Generalne carinske administracije Kine.

Na dnevom redu je i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o podsticanju investicija između Vlade Srbije i Vlade SAD, kao i Predlog zakona o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrđivanju Aneksa 1 Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Francuske o saradnji u oblasti sprovođenja prioritetnih projekata u Srbiji.

Poslanici su prošle nedelje usvojili rebalans budzeta za 2021. godinu, kao i Zakon o privremenom registru punoletnih državljana Srbije kojima se uplaćuje novčana pomoć za ublažavanje posledica panedmije.

Istovremeno su usvojene izmene Zakona o utvrđivanju garantne šeme kao mera podrške privredi za ublažavanje posledica pandemije, kao i Zakon o utvrđivanju druge garantne šemeu okviru dodatnih mera podrške privredi zbog produženog negativnog uticaja pandemije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.