Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština Srbije 24. decembra o propisima o Vojsci, odbrani, migracijama

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je sazvala Desetu sednicu Narodne skupštine za utorak, 24. decembar.

Njen kabinet je danas saopštio da je Gojković predložila da se na toj sednici razmotri Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Vojsci Srbije, koji je podnela Vlada.

Predsednica je predložila da Narodna skupština razmotri i Predlog strategije odbrane Srbije i Predlog strategije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nacionalne bezbednosti, koje je podnela Vlada.

Uz to je predložila da se razmotre i Predlog odluke o upotrebi Vojske Srbije i drugih snaga odbrane u multinacionalnim operacijama van granica Srbije, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma vlada Srbije i Češke o saradnji u odbrani i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju migracijama, koje je podnela Vlada.

Sednica u Velikoj sali Doma Narodne skupštine 24. decembra počeće u 10 časova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zakona o Vojsci Srbije 24. decembra pred poslanicima

Izvor: Blic, 14.Dec.2019

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je Desetu sednicu parlamenta za utorak, 24. decembar, i predložila da se na njoj razmotri Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Vojsci Srbije koji je podnela Vlada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.