Izvor: Piplmetar.rs, 31.Avg.2023, 02:31

Skupocenu VENČANICU je zamenila HALJINOM koja ističe atribute na koje je Darko pao, stigla i SVADBENA TORTA

Aleksandar Dojkić
|

četvrtak 31. avgust 2023. 00:09h


Folk pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina zakleli su se danas na večnu ljubav pred Bogom, a u jednom restoranu u Pećincima organizovali su luks proslavu za 520 zvanica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Katarina Lazić • Ringier


Mlada je zablistala u raskošnoj venčanici golih leđa, a sada se presvukla u haljinu sa šljokicama i ogromnim dekolteom koja ističe njene obline na koje je folker “pao“.
Katarina Lazić
Darko i Kaća se nisu odvajali od pevačeve ćerkice Lorene sa kojom su i plesali, a ona je bila tu kada je stigla svadbena torta na sedam spratova.
Lorena je zajedno sa tatom i Kaćom isekla parče torte, a sve vreme je skakala od uzbuđenja.
Katarina Lazić
Inače, mlada je zablistala u raskošnoj venčanici, a kao specijalni gost je stigao pevač Petar Grašo koji im je otpevao psmu „Jel’ ti reka ‘ko“ za prvi ples, a romantični momenat je sve oduševio.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.