Skuplje grejanje i parking u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2009, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuplje grejanje i parking u Subotici

SUBOTICA - U Subotici od sutra će poskupeti grejanje i parking za dozvoljenih zakonskih osam odsto predviđenih u ovoj godini, odlučila je Gradska skupština Subotice juče na zahtev ova dva komunalna preduzeća.

Potrošači grejanja u stanovima će plaćati umesto dosadašnjih 62 dinara po kvadratnom metru 67,11 dinara bez PDV-a. Za obračun po kalorimetru kilovat času stambeni potrošač će sada morati da izdvoji 5,5 dinara umesto dosadašnjih 5,1 dinar. Za poslodavce nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << cena po instalacijama i snazi je 9,88 a po kalorimetru 8,63 dinara.

Pored poskupljenja parkinga uvedena je nova zona, takozvana poslovna zona u okolini Gradske kuće koja će se naplaćivati ubuduće 35 dinara po satu. Parking kod Narodnog univerziteta ostaje otvoren parking i pripada takozvanoj "narandžastoj zoni" i naplaćivaće se 30 dinara. Toliko će plaćati i korisnici parkinga kod gradske pijace koja takođe postaje otvorena i pripada "ljubičastoj zoni". Nova cena za "crvenu zonu" je 24,61 dinar, a za "žutu" 18,36 dinara.

Ukoliko se doplatna karta koja je ujedno i kazna za neplaćeni parking plati u roku od 48 sati umesto 1.230 dinara naplaćivaće se samo 790 dinara.Uvedena je i dnevna karta koja staje 180 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.